Nærhet til hav & sjø

 
Har du behov for sand under tærne når du er på ferie? Fra stedene under er det mindre enn 45 min til stranden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gualdo - 9 leiligheter, 2-28 personer,basseng, vingård
Et nytt og fint leilighetsanlegg med høy standard og flere aktiviteter som badebasseng og fotballbane. Stedet er en del av vingården med samme navn. Leilighetene ligger 800 meter fra selve gården og restauranten. Middelalderbyen Suvereto er bare 2 km unna med butikker og restauranter. Avstand til havet er 18 km eller 20 min med bil. Gården har 9 leiligheter.

Sted; Livorno, ToscanaSanti - 11 suiter, 2-22 personer, relais, basseng, olivengård
Santi er et nydelig anlegg som ligger i åsen rett bak San Vincenzo. Fra badebassenget, hagen, restauranten og flere av suitene har man en fantastisk utsikt over havet og øya Elba. Dette er et sted kun beregnet på de voksne. Avstand til havet er 5 km eller 5 min med bil.

Sted; Livorno, ToscanaPoggiarello, 10 leiligheter, 2-32 personer, basseng, vingård
En veldig fin vingård beliggende 40 min fra havet og 30 min fra Grosseto by. Poggiarello er en sann virkeliggjøring av en toscansk drøm. Gården har 10 leiligheter fra 2 - 6 personer, lekeplass, fotballbane, sykler, stor hage og restaurant.

Sted; Grosseto, Toscana


Guadalupe - 16 leiligheter, 2-61 personer, basseng, golf
Stedet er et resort i tradisjonell forstand og har i tillegg til badebasseng, lekeplass, driving range og putting green. Anlegget ligger i gangavstand (1 km)til den lille byen Braccagni. Avstand til havet i Castiglione delle Pescaia er 25 km eller 20 min med bil. På Guadalupe finner du 16 leiligheter med høy standard.

Sted; Grosseto, Toscana


Montagnano - 4 leiligheter, 4-16 personer, basseng
I den toscanske dalen Valdichiana, mellom Cortona og Arezzo, ligger Montagnano, ca 1 km fra det lille stedet med samme navn. I den gamle restaurerte bygningen finnes fire flotte leiligheter med høy standard. Montagnano er et herlig lite sted som totalt rommer 16 personer.

Sted; Arezzo, ToscanaVilla Pozzo, selvst. villa, 18 personer, basseng, gangavstand
Villa Pozzo ligger idyllisk til blant olivenlunder og vinranker. På stedet er det to villaer, for i alt 18 personer. Eiendommen har flott utsikt over det toscanske landskapet og er stor og inngjerdet, slik at store og små kan kose seg. Villa Pozzo er 1 km fra en liten landsby (marked, butikker, restaurant og postkontor). Valdichiana er hovedfartsåren gjennom Toscana og Villa Pozzo ligger dermed midt i smørøyet for turer til Toscanas mange severdigheter.
Sted; Arezzo, Toscana

Denne villaen ligger med panoramautsikt over Val di Chiana, midt mellom Lago Trasimeno i sør og Arezzo i nord. Villaen er i to etasjer og foran huset ligger bassenget. Både fra terrassen utenfor kjøkkenet, balkongen i 2 etasje og ved bassenget, har man flott utsikt. Ellers på eiendommen finnes det en stor grilll- og pizzaovn. 2 km unna ligger en liten by med butikker og restauranter.
Sted: Arezzo, Toscana


Villa Paolo, selvst. villa, 12 personer, basseng
Villaen ligger vakkert til rett nedenfor middelalderbyen Cortona (800 m), med panoramautsikt over dalen nedenfor. Eiendommen består av et hovedhus med plass til 8 og en sidebygning med plass til 4. På eiendommen er det forøvrig badebasseng og hage med møbler for utendørs måltider. Cortona er en sjarmerende by med godt utvalg av restauranter og butikker. Fra villaen er det 20 min til strendene ved Lago Trasimeno.
Sted; Cortona, Toscana


La Natura, 2 leiligheter, 10 rom, 2-24 personer, basseng
I åsene overfor Lago Trasimeno, på grensen til Toscana, finner du La Natura. Stedet er et hotell, men har også en leilighet. Fra bassengområdet har du en fantastisk utsikt over sjøen og landskapet rundt. Rommene er romantisk innredet og restauranten serverer deg nydelige retter i en veldig hyggelig atmosfære. Her er spa-avdeling som reserveres den enkelte gjest og ekstra små oppmerksomheter som gjør oppholdet til noe helt spesielt. Selv om La Natura ligger "langt" utpå landet, er det kort vei til kjente byer som Cortona, Perugia og Assisi. På La Natura har de 10 suiter og en leilighet.
Sted; Perugia, Umbria

Villa Julia - selvst. villa, 10 personer, basseng
Villa Julia er en selvstendig villa for 10 personer med en fantastisk flott hage og utsikt over Lago Trasimeno. Villa Julia ligger kun 1 km fra grensen til Toscana med kort vei til byer som Cortona og Arezzo. På eiendommen finner man et badebasseng og spiseplass med grill, stor og velholdt hage og panoramautsikt over området med Lago Trasimeno i bakgrunnen. Villa Julia består av to bygninger, hovedhuset (4 dobbeltrom) og et lite tilbygg (1 dobbeltrom + dobbel sovesofa). Sted; Perugia, Umbria

Remi - 3 leiligheter, 10 rom, 2-32 personer, vingård
I hjertet av Italia, mellom Roma i sør og Firenze i nord, akkurat der hvor Toscana, Umbria og Lazio møtes finner du gjestegården Remi. Omringet av vinranker, oliventrær og med utsikt over Europas største og reneste vulkanske innsjø Lago Bolsena. Både rom og leiligheter har høy standard, og de to norske kokkene driver steder er vertskap med stor V. Stedet ligger kun et par kilometer fra strendene ved innsjøen og egner seg like godt til familieferier, som kjæresteturer og jobb-arrangement. Totalt har stedet 10 rom og 3 leiligheter.
Sted; Viterbo, Lazio


Monte Baldo- 4 leiligheter, 2-16 personer, olivengård, hester,gangavstand
Monte Baldo er en liten og svært vakker olivengård beliggende i utkanten av en landsby, ca 15 min kjøring fra Gardasjøen. Både leilighetene og hagen holder god standard. Basseng, jacuzzi, grillplass, fine uteområder, hester på gården. Gangavstand til landsby med butikker og restauranter.

Sted; Verona, Veneto