Nærhet til by

Stedene under ligger i gangavstand (maks 2 km) til by eller landsby
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Casa Andrea - 11 leiligheter, 2-6 personer, basseng, gangavstand landsby
En tidligere gård som nå er vakkert restaurert. Stedet ligger kun 30 min nord for Firenze, har badebasseng, gangavstand til landsby med et par restauranter og kort vei til hovedveinettet. Aktiviteter i området er kunst og kultur, motorsport, friluftsliv, shopping og mye mye mer. Casa Andrea har 5 leiligheter for 4 (+2), 5 for 2 (+2) og en for 2 personer.

Sted; Barberino di Mugello, Firenze, Toscana


Chianni - 4 leiligheter, 2-18 personer, basseng, vingård
En liten vingård beliggende rett nedenfor byen Chianni (1,6 km) i Pisa-distriktet. Stedet har badebasseng, "sand-strand" for de minste og kombinert fotball-, tennis- og basketbane. Et veldig koselig sted og et godt utgangspunkt for sightseeing i området. Gården har 4 leiligheter (2+2 og 3+2), for tilsammen 18 personer.

Sted; Pisa, ToscanaGualdo - 9 leiligheter, 2-28 personer, basseng, vingård
Et nytt og fint leilighetsanlegg med høy standard og flere aktiviteter som badebasseng og fotballbane. Stedet er en del av vingården med samme navn. Leilighetene ligger 800 meter fra selve gården og restauranten. Middelalderbyen Suvereto er bare 2 km unna med butikker og restauranter. Avstand til havet er 18 km eller 20 min med bil. Gården har 9 leiligheter.

Sted; Livorno, ToscanaGuadalupe - 16 leiligheter, 2-61 personer, basseng, golf
Stedet er et resort i tradisjonell forstand og har i tillegg til badebasseng, lekeplass, driving range og putting green. Anlegget ligger i gangavstand (1 km) til en liten landsby. Avstand til havet i Castiglione delle Pescaia er 25 km eller 20 min med bil. På Guadalupe finner du 16 leiligheter med høy standard.

Sted; Grosseto, ToscanaCampriano - 1 leilighet, 2 suiter, 2-8 personer, basseng, vingård
En liten vingård rett over Greve in Chianti, med gangavstand til byen (300 m). Her befinner du deg i hjertet av vindistriktet Chianti Classico med vingårder så langt øye kan se. Gården har en leilighet og to suiter som alle er nyrestaurerte.

Sted; Greve in Chianti, Firenze, Toscana
Villa Gallo, selvst. villa, 6 leiligheter, 24 personer, basseng, gangavstand
Villa Gallo er en stor og flott villa som ligger midt i Valdichiana i Toscana. Villaen leies kun ut under ett, men er delt inn i 6 fine leiligheter. Det er i tillegg et stort og fint felles kjøkken med spiseplass både inne og ute. Ellers på eiendommen er det stor utegrill, pizzaovn, basseng, vaskerom og en liten lekeplass. Det er gangavstand til landsby med bank, post, baker, dagligvare, bar og restaurant.

Sted; Foiano della Chiana, Toscana

Montagnano - 4 leiligheter, 4-16 personer, basseng
I den toscanske dalen Valdichiana, mellom Cortona og Arezzo, ligger Montagnano, ca 1 km fra det lille stedet med samme navn. I den gamle restaurerte bygningen finnes fire flotte leiligheter med høy standard. Montagnano er et herlig lite sted som totalt rommer 16 personer.

Sted; Arezzo, Toscana

Denne villaen ligger med panoramautsikt over Val di Chiana, midt mellom Lago Trasimeno i sør og Arezzo i nord. Villaen er i to etasjer og foran huset ligger bassenget. Både fra terrassen utenfor kjøkkenet, balkongen i 2 etasje og ved bassenget, har man flott utsikt. Ellers på eiendommen finnes det en stor grilll- og pizzaovn. 2 km unna ligger en liten by med butikker og restauranter.
Sted: Arezzo, ToscanaVilla Pozzo - selvst. villa, 18 personer, basseng, gangavstand
Villa Pozzo ligger idyllisk til blant olivenlunder og vinranker. På stedet er det to villaer, for i alt 18 personer. Eiendommen har flott utsikt over det toscanske landskapet og er stor og inngjerdet, slik at store og små kan kose seg. Villa Pozzo er 1 km fra den lille landsbyen Pozzo della Chiana i Valdichiana (marked, butikker, restaurant og postkontor). Valdichiana er hovedfartsåren gjennom Toscana og Villa Pozzo ligger dermed midt i smørøyet for turer til Toscanas mange severdigheter.
Sted; Arezzo, Toscana


Villa Paolo - selvst. villa, 12 personer, basseng
Villaen ligger vakkert til rett nedenfor middelalderbyen Cortona (800 m), med panoramautsikt over dalen nedenfor. Eiendommen består av et hovedhus med plass til 8 og en sidebygning med plass til 4. På eiendommen er det forøvrig badebasseng og hage med møbler for utendørs måltider. Cortona er en sjarmerende by med godt utvalg av restauranter og butikker. Fra villaen er det 20 min til strendene ved Lago Trasimeno.
Sted; Cortona, Toscana


Oliveto - 7 leiligheter, 2-22 personer, basseng, vingård
Vingård beliggende 800 meter fra San Gimignano, middelalderbyen med alle tårnene. Gården eies av Italias 3. største vinprodusent, så her er det gode muligheter for å lære om vin og vinproduksjon. LIkevel trenger du ikke være vininteressert for å kose deg her. På Oliveto har de 7 leiligheter fra 2 til 5 personer. De har vinbar, grill, stor hage, vaskerom og et deilig bassengområde. I alt er det plass til 22 personer på gården.
Sted; San Gimignano, ToscanaMontegiove - 2 leiligheter, 4-10 personer, vinslott
Du har sett det mange ganger på bilder, en liten middelalderby med et slott på toppen, og du drømmer om et slikt sted. Slutt å drømme og ta en tur til Montegiove. Byen er sjarmerende liten, og slottet og olivenmøllen med leilighetene ligger helt på toppen i byen. På Montegiove har de to leiligheter. En for 4 personer og en for 6 personer.

Sted; Trasimeno, Umbria


Podere Gatto - 3 leiligheter, 2-14personer, basseng, olivengård
På toppen av en umbrisk ås finner du Podere Gatto. Utsikten er fantastisk og stedet har en veldig hyggelig og hjemmekoselig atmosfære. Stedet ligger 1,5 km utenfor en liten landsby. Leilighetene kan leies separat eller sammen. Den største leiligheten kan på forespørsel gjøres om til 3 rom for bed & breakfast. Alle soverom har eget bad. Stedet har tre leiligheter (4-6 personer) og rommer i alt 14 senger.

Sted; Todi, Umbria

Monte Baldo er en liten og svært vakker olivengård beliggende i utkanten av en landsby, ca 15 min kjøring fra Gardasjøen. Både leilighetene og hagen holder god standard. Basseng, jacuzzi, grillplass, fine uteområder, hester på gården. Gangavstand til landsby med butikker og restauranter.

Sted; Verona, Veneto


Villa Torre delle Fate - selvst. villa 8 personer, basseng, gangavst. Superior
Villaen som på italiensk heter «Feenes tårn» ble bygget allerede på 1800-tallet, og i 2006 gjennomgikk eiendommen en total oppussing. Resultatet er en villa med meget høy standard. Eiendommen befinner seg midt i produksjonsområde for Prosecco, mellom Venezia i sør og Dolomittene i nord. Her er det vinranker, åser og olivenlunder så langt øyet kan se. Villaen er inndelt i to, og har tilsammen 4 dobbeltrom.
Sted: Treviso, Veneto
Villa Prosecco - selvst. villa, 6 personer, basseng, gangavst. Superior
Villa Prosecco ligger vakkert til med fantastisk fin utsikt over vinranker og olivenlunder. Selve villaen er bygget inn i terrenget, og ligger rett nedenfor Villa Torre delle Fate. Her har man hele 300 m2 å boltre seg på. Fremsiden er omgitt av en stor terrasse på 150 m2 som fører ut fra alle rom og gir dem rikelig med naturlig lys og flott utsikt. I villaen er det 3 dobbeltrom, alle med eget bad.
Sted: Treviso, Veneto