Kjærestetur

Av og til trenger vi voksne litt tid sammen uten barn, enten som par eller som gode venner.
Utvalget på denne siden egner seg spesielt godt for "voksen-tur" og er steder med meget høy standard på alle fasiliteter.
 
 
 
Santi - 11 suiter, 2-22 personer, relais, basseng, olivengård
Santi er et nydelig anlegg som ligger i åsen rett bak San Vincenzo.
Fra badebassenget, hagen, restauranten og flere av suitene har man en fantastisk utsikt over havet og øya Elba. Dette er et sted kun beregnet på de voksne.
Avstand til havet er 5 km eller 5 min med bil.

a
sdadfklø
dfgfg
dfgfdg
Av "Kjærestetur"-stedene våre er dette etter vår mening det vakreste. Plassert midt i Toscana, med vinranker, sypresser og bygninger fra middelalderen er Amorosa et Toscana i miniatyr. Vingården har i dag et hotell med høy standard, basseng, vinbar og restaurant. Her kan bekvemt slappe av med god vin, vakker utsikt, deilig mat - og din kjære...
adadf
asdfadf
asdfadsf
adfadf
adsadf
La Natura - landhotell, 2 leiligheter, 10 rom, 2-24 personer, basseng
I åsene overfor Lago Trasimeno, på grensen til Toscana, finner du La Natura.
Stedet er et hotell, men har også en leilighet. Fra bassengområdet har du en fantastisk utsikt over sjøen og landskapet rundt. Rommene er romantisk innredet og restauranten serverer deg nydelige retter i en veldig hyggelig atmosfære. Her er spa-avdeling som reserveres den enkelte gjest og ekstra små oppmerksomheter som gjør oppholdet til noe helt spesielt. Selv om La Natura ligger "langt" utpå landet, er det kort vei til kjente byer som Cortona, Perugia og Assisi. På La Natura har de 10 suiter og en leilighet.