Grupper / Bedrifter

Er dere en bedrift som ønsker å ta med ansatte eller kontakter på tur? Vi tilbyr turer med en rekke fokusområder til Italia og fasiliteter for alle typer arrangement. Som Italia-eksperter kjenner vi områdene godt og lager turer for kundene våre som oppfylller høye krav til kvalitet og service. Vi har dyktige medarbeidere både i Norge og Italia og sammen lager vi turer som skaper begeistring hos våre reisende.

Mat og vin er naturligvis viktig i et land som Italia, og vi samarbeider med flere fantastiske vingårder og restauranter.

Vårt profesjonelle team består av alt fra sjåfører, reiseledere og guider til konferansesentre og overnattingssteder med det lille ekstra. Ingen grupper er for små eller for store. Alle turene våre skreddersys den enkelte gruppe.

Nedenfor ser dere et lite utvalg av temaer og aktiviteter vi kan bistå med.


Tittel
Vinturer
Vi tilbyr vinturer til en rekke vindistrikt i Italia. Våre mest populære vinområder er:
  • Langhe i Piemonte (Barolo, Barbaresco, Barbera og Dolcetto)
  • Valpolicella utenfor Verona (Amarone, Ripasso, Recioto)
  • Valdobbiadene nord for Venezia (Prosecco)
  • Chianti sør for Firenze (Chianti Classico)
  • Montalcino, Pienza og Montepulciano (Brunello og Vino Nobile)
  • Maremma, kysten av Toscana ("nytt" vinområde med mange spennende viner)
Vinturene er ypperlige i kombinasjon med besøk til lokale matprodusenter.
Tittel
Magiske Venezia
Byen som har en magisk tiltrekning på alle som besøker den. Her kan du oppleve alt fra ekte karneval, kappseilas, opera og glasskunst i verdensklasse. Kombinerer du dette med byens fantastiske kirker, museer, torg, kanaler og smug, får du en uslåelig kombinasjon.

Hvor mange dager man vil være i Venezia kan variere, og ønsker man et litt kortere opphold i byen, kan turen godt kombineres med vintur til både Valdobbiadene og Valpolicella.

Tittel
Motor Valley
I regionen Emilia Romagna finner man noe av det ypperste når det gjelder italiensk motorindustri; Ferrari, Maserati, Ducati og Lamborghini. Produsentene ligger side om side med internasjonale racing baner, fantastiske bilmuseer som Galleria Ferrari og nye Enzo Ferrari museum, private samlinger og testbaner. Her kan du være i førersetet og få en kjøreopplevelse du sent vil glemme.

For de med interesser for både motor og mat, kan vi nevne at storheter som Parmigiano Reggiano (Parmesan) og Parmaskinke også kommer fra denne regionen.

Tittel
Aktivitetsturer
I alle regionene vi er representert har vi noen svært spreke medarbeidere. De elsker alt av fysisk utfoldelse enten det er sykkelturer på landevei eller i terreng, rideturer, langrenn, slalom, turer med truger, ravine- og grotteturer, høyt til fjells og under vann.

Vi kan tilby aktiviteter til alle nivåer, både til de som sykler Birken og til de som rusler på søndagstur.

Hva med en kombinert sykkel- og båttur i Po-deltaet? Passer for alle :o)