Villaer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Villa DueCastelli - selvst. villa, 13 personer, basseng,Superior
Due Castelli ligger vakkert til mellom Conegliano i øst og Valdobbiadene i vest, midt i DOCG-området for Prosecco-produksjonen. Villaen holder meget høy standard, og er på 500 m2 fordelt over 3 etasjer. Stedet har heis, basseng, 6 dobbeltrom og 1 enkeltrom, samt store møblerte terrasser. Fra Due Castelli er det kun 50 min til Venezia.
Sted: Treviso, Veneto
Villa Fontana er en helt nyrestaurert villa som holder meget høy standard. Villa Fontana ligger på grensen mellom Toscana og Umbria, ved innsjøen Lago Trasimeno. Det er kort kjøreavstand til byer som Cortona, Arezzo, Perugia og Siena. Villaen har 7 store dobbeltrom, alle med eget bad. Internett og aircondition i alle rom. Store hage med basseng, utemøbler, grill, sykler man kan låne mm.
Sted: Tuoro sul Trasimeno, Perugia, Umbria


Villa Julia er en selvstendig villa for 10 personer med en fantastisk flott hage og utsikt over Lago Trasimeno. Villa Julia ligger kun 1 km fra grensen til Toscana med kort vei til byer som Cortona og Arezzo. På eiendommen finner man et badebasseng og spiseplass med grill, stor og velholdt hage og panoramautsikt over området med Lago Trasimeno i bakgrunnen. Villa Julia består av to bygninger, hovedhuset (4 dobbeltrom) og et lite tilbygg (1 dobbeltrom + sovesofa).
Sted; Tuoro sul Trasimeno, Perugia, Umbria

Villa Pozzo ligger idyllisk til blant olivenlunder og vinranker. På stedet er det to villaer, for i alt 18 personer. Eiendommen har flott utsikt over det toscanske landskapet og er stor og inngjerdet, slik at store og små kan kose seg. Villa Pozzo ligger 1 km fra en liten landsby i Valdichiana (marked, butikker, restaurant og postkontor). Valdichiana er hovedfartsåren gjennom Toscana og Villa Pozzo ligger dermed midt i smørøyet for turer til Toscanas mange severdigheter.
Sted; Foiano della Chiana Arezzo, Toscana

VillaGallo, selvst. villa, 6leiligheter, 24 personer, basseng,gangavstand
Villa Gallo er en stor og flott villa som ligger midt i Valdichiana i Toscana. Villaen leies kun ut under ett, men er delt inn i 6 fine leiligheter. Det er i tillegg et stort og fint felles kjøkken med spiseplass både inne og ute. Ellers på eiendommen er det stor utegrill, pizzaovn, basseng, vaskerom og en liten lekeplass. Det er gangavstand til landsby med bank, post, baker, dagligvare, bar og restaurant.

Sted; Foiano della Chiana, Toscana


Villa Paolo, selvst. villa, 12personer,basseng
Villaen ligger vakkert til rett nedenfor middelalderbyen Cortona (800 m), med panoramautsikt over dalen nedenfor. Eiendommen består av et hovedhus med plass til 8 og en sidebygning med plass til 4. På eiendommen er det forøvrig badebasseng og hage med møbler for utendørs måltider. Cortona er en sjarmerende by med godt utvalg av restauranter og butikker. Fra villaen er det 20 min til strendene ved Lago Trasimeno.

Sted; Cortona, Toscana
Denne villaen ligger med panoramautsikt over Val di Chiana, midt mellom Lago Trasimeno i sør og Arezzo i nord. Villaen er i to etasjer og foran huset ligger bassenget. Både fra terrassen utenfor kjøkkenet, balkongen i 2. etasje og ved bassenget, har man flott utsikt. Ellers på eiendommen finnes det en stor grilll- og pizzaovn. 2 km unna ligger en liten by med butikker og restauranter.
Sted: Arezzo, Toscana


Villa Olivi stod ferdig restaurert våren 2013 og har blitt en meget koselig villa for 6 personer. Villaen ligger fredelig til og fra hele eiendommen har man en fantastisk utsikt over Valdichiana. På eiendommen har man eget basseng med solstoler, to flotte terrasser og en overbygget uteplass for måltider når solen varmer. Det er også både grill og pizzaovn dere gjerne kan bruke. Gangavstand til Cortona med godt utvalg av butikker og restauranter.
Sted: Cortona, ToscanaVilla Torredelle Fate - selvst. villa 8 personer, basseng, gangavst.Superior
Villaen som på italiensk heter «Feenes tårn» ble bygget allerede på 1800-tallet, og i 2006 gjennomgikk eiendommen en total oppussing. Resultatet er en villa med meget høy standard. Eiendommen befinner seg midt i produksjonsområde for Prosecco, mellom Venezia i sør og Dolomittene i nord. Her er det vinranker, åser og olivenlunder så langt øyet kan se. Villaen er inndelt i to, og har tilsammen 4 dobbeltrom.
Sted: Treviso, Veneto
Villa Prosecco -selvst. villa, 6 personer, basseng, gangavst.Superior
Villa Prosecco ligger vakkert til med fantastisk fin utsikt over vinranker og olivenlunder. Selve villaen er bygget inn i terrenget, og ligger rett nedenfor Villa Torre delle Fate. Her har man hele 300 m2 å boltre seg på. Fremsiden er omgitt av en stor terrasse på 150 m2 som fører ut fra alle rom og gir dem rikelig med naturlig lys og flott utsikt. I villaen er det 3 dobbeltrom, alle med eget bad.
Sted: Treviso, Veneto