Villa Lucia

Selvstendig villa, 6 personer, 3 soverom, basseng, gangavstand til landsby
 
Villa Lucia er en meget koselig villa for 6 personer. Villaen ligger fredelig til, rett nord for innsjøen Lago Trasimeno, omgitt av olivenlunder og sypresser. På eiendommen har man eget basseng med solstoler og en overbygget uteplass for måltider når solen varmer.

Fra villaen kan du rusle ned til Tuoro sul Trasimeno hvor dere finner spisesteder, barer og matbutikker.

I området har vi noen fantastisk flinke kokker som gjerne kommer og lager både lunsjer og middager til dere. I tillegg samarbeider vi med noen helt utmerkede vinbønder, med viner som har blitt blant våre personlige favoritter - de må oppleves! Dere kan gjerne ta turen innom for både omvisning blant druerankene og i produksjonsanlegget og selvfølgelig prøvesmaking.
 
 
Villa Lucia ligger i et grønt og fint område. Her det godt med tumleplass for både store og små. Innsjøen Lago Trasimeno , som kun er 3 km unna, innbyr til fine utflukter. Rundt innsjøen finnes dere flere hyggelige små byer som Castiglione del Lago og Passignano sul Trasimeno og strender for bading og strandliv.

Til øyene på innsjøen går det rutebåter, og turer ut til disse er vel verdt en utflukt.

Villa Lucia ligger nord i Umbria, kun få kilometer fra grensen til Toscana. Det er kort kjøreavstand til byer som Perugia, Arezzo, Siena og Montepulciano. Innen en time når man også ostebyen Pienza, vinbyen Montalcino og de små byene i Chianti Classico-distriktet. Firenze er kun 1 time og 30 min unna.
 
Aktiviteter
  • Svømmebasseng
  • Internett
  • Muligheter for vingårdsbesøk
  • Leie av sykler hos profesjonelt sykkelfirma
  • Mulighet for kokk og kokkekurs
Avstander

Restuarant
1,5 km
Landsby (butikker)
1,5 km
Cortona
20 min
Perugia 30 min
Siena
1 t
Innsjø/strender
3 km
Firenze (flyplass) 1 t 30 min
Roma (flyplass) 2 t 20 min
Pris
Villaen koster fra EUR 1500 i lavsesong til EUR 2000 pr uke i høysesong (6 personer). Obl. sluttvask EUR 150.
 
 
 
 
Villaen
Du kommer inn i Villa Lucia på bakkeplan. Her er det et romslig kjøkken med åpen løsning til stue og spisestue. Fra stuen har dere direkte utgang til hagen. I tillegg er det et dobbeltrom og et bad med jacuzzi.

I villaens 2. etasje er det to dobbeltrom og et bad. Et av soverommene har direkte utgang til villaens takterrasse.

Villaens areal er 150 m2.