Villa Guiseppe - selvstendig feriebolig

En vakker villa i middelalderstil, beliggende med flott utsikt over Val di Chiana og Valle di Chio. Fra villaen ser man utover dalen med olivenlunder og gårder, i et område fullt av historie. Kun 2 km unna ligger en liten by med både butikker og restauranter.

På eiendommen er det en stor hage med olivenlund, grill og pizzaovn og et badebasseng på 12m x 6m. Bassenget ligger med panoramautsikt over dalen.
 
 
Både villaens første og andre etasje har stor balkong/terrasse. I førsteetasje er kjøkkenet rett innenfor, som gjør det enkelt med utendørs måltider. I andre etasje har to av soverommene direkte utgang til balkongen.
Ellers i første etasje, i tillegg til kjøkkenet, er det en stor stue, bad med dusj, et soverom med to enkeltsenger og et lite kott.
I andre etasje er det to doble soverom med utgang til balkongen, og fantastisk utsikt over landskapet.
I tillegg er det et soverom med to enkeltsenger, og to bad; et med dusj og et med badekar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fasiliteter
  • Stor flislagt overbygget terrasse med spiseplass
  • Grill og pizzaovn
  • Badebasseng, 12 x 6 m
  • Stor og velholdt hage
  • Landsby 2 km unna med butikker og restauranter
Følgende tjenester kan i tillegg ordnes gjennom Tenuta Italia:
  • Kokk
  • Matlagingskurs
  • Vingårdsbesøk
  • Sykkel-leie
Avstander m/bil
Landsby 2 km
Arezzo 25 min
Lago Trasimeno 30 min
Siena 1 t 10 min
Firenze (fly) 1 t 15 min
Pisa (fly) 2 t
Roma (fly) 2 t 30 min
Pris
Villaen koster fra EUR 1950 i lavsesong til EUR 3600 i høysesong. Leie fra lørdag til lørdag. I tillegg kommer EUR 150 i sluttvask, og oppvarming vinterstid som betales etter forbruk.

Prisen inkluderer overnatting med sengetøy og håndkler for 8 personer. Pris pr ekstra person er EUR 50.

Vårt førsteinntrykk
Fra landsbyen 2 km unna, ankom vi Villa Guiseppe på en grusvei. Der og da føltes det litt langt, men vi sjekket på tilbakeveien og det er kun 2 km. Veien er lite trafikkert, så det er trygt å gå og sykle.

Villaen er veldig koselig, men likevel er det beste av alt balkongen i 2 et, terrassen i 1. et og bassengområdet. Her har vi lyst til å tilbringe mange lange sommerdager og kvelder :o) Verten, som bor i huset ved siden av, er blid og trivelig. Ikke pågående, men bare hjelpsom når du trenger det.

Gleder oss allerede til neste gang.