Villa Gallo - selvstendig feriebolig

Selvst. feriebolig, 24 personer, 12 dobbeltrom, 6 bad, aircondition, internet
 
En stor og flott villa beliggende i Valdichiana i Toscana, med kort vei til hovedveinettet gjennom Italia og byer som Arezzo og Cortona. Villaen ligger rett utenfor en liten landsby hvor man finner en liten dagligvarebutikk, bar, restaurant, post og baker.

Villaen har sengeplass til 24 personer fordelt på 6 leiligheter. Villaen leies kun ut under ett, slik at man har eksklusiv adgang til hele eiendommen.

Villa Gallo ligger i en stor hage og var tidligere hovedhuset på en større gård som produserer bl.a. olivenolje. Nå er huset restaurert og leies ut til turister. På eiendommen for øvrig er det store grøntarealer, badebasseng med solstoler, stor spiseplass, grill og pizzaovn, liten lekeplass og vaskerom.

Ved ankomst tas dere imot av eieren Antoinetta og hennes svigerdatter Barbara. Skulle dere trenge tips til vinkjellere å besøke, sykkel- eller gåturer, spa-steder osv. er de mer enn glade for å hjelpe til.

Området rundt villaen består av mindre byer og tettsteder, vingårder, outlet (Valdichiana Outlet Village), herlige restauranter og flotte byer. Flere er et "must" når man besøker dette området. Vakre Siena med sin berømte Il Campo og vakre domkirke og middelalderbyene Arezzo og Cortona. En halvtime unna er innsjøen Lago Trasimeno med strender, små byer og øyer man kan besøke. I tillegg er vinområdene Chianti, Montepulciano og Montalcino ikke langt unna.
Pris
Villaen koster fra EUR 5600 til EUR 6975 for en uke fra lørdag til lørdag. I tillegg kommer oppvarming vinterstid som betales etter forbruk.

Prisen inkluderer overnatting med sengetøy og håndkler for 24 personer, strøm, gass, vann og sluttvask. I enkelte leiligheter finnes det sovesofa for +2 personer. Pris pr ekstra person er EUR 70.
Leilighetene
Hver leilighet har kjøkken, stue, soverom og bad. Alle leilighetene har kjøleskap m/frysedel, komfyr, oppvaskmaskin og alt man trenger av asjetter, glass, bestikk, fat etc. Håndkler og sengetøy er inkludert i prisen. For å finne ut mer om leilighetene i Villa Gallo, se her.
 
Aktiviteter
  • Basseng
  • Grill
  • Pizzaovn
  • Stort felles område inne og ute
  • Liten lekeplass
  • Store grøntområder
  • Mulighet for kokketjenester
  • Mulighet for matlagingskurs
  • Leie av sykle
Avstander
Landsby 1 km
Arezzo 30 min
Lago Trasimeno 30 min
Cortona 30 min
Firenze (flyplass) 1 t
Pisa (flyplass, dir. Oslo) 2 t
Roma (flyplass, dir. Oslo) 2 t 30 min
Vårt førsteinntrykk
Villa Gallo ble et gledelig bekjentskap ved første besøk. Den er som mange andre villaer på den italienske landsbygda; gammel og sjarmerende. Standarden er god, leilighetene langt romsligere enn hva som er vanlig og vi satte ekstra stor pris på det store felles kjøkkenet med spiseplass for alle. I tillegg er det kort vei til det meste, så her er det gode muligheter for en deilig ferie med gode venner :o)