Remi - hyggelig gjestegård ved Lago Bolsena

 
Omringet av vinranker, oliventrær og med utsikt over Europas største og reneste vulkanske innsjø finner du Remi, gjestegården som produserer både vin og olivenolje. Gårdshuset er totalrenovert og ligger kun et par kilometer fra strendene ved Lago Bolsena. Dette er midt i hjertet av Italia, mellom Roma i sør og Firenze i nord, akkurat der hvor Toscana, Umbria og Lazio møtes.

Stedet drives at to norske kokker. Kombinasjonen av høy komfort og sans for detaljer blandet med italiensk landskap, mat og kultur, er strålende. Gårdshuset er innredet med en kombinasjon av tradisjonell italiensk landstil og moderne kunst og design som tilsammen skaper en komfortabel, elegant og avslappet atmosfære.

Hver morgen står en herlig frokostbuffet dekket på bondekjøkkenet. Fra kjøkkenet har man utgang til stor terrasse for bespisning i friluft med skue over den krystallklare innsjøen og de grønne åskammene rundt. I høysesongen arrangeres det i tillegg grillaftener og buffetmiddager.

Gjester i leilighetene, som velger å lage frokost selv, kan bestille ferskt brød hver morgen.

Den kveldsbelyste hagen er tilrettelagt for rekreasjon med solsenger, hengekøyer og sittegrupper i skyggen. Sportsutstyr, sykler, utendørsspill og barneleker er gratis tilgjengelig for gjestene. Stedet har foreløpig ikke badebasseng, men med et par km til stranden er bademulighetene gode.

På gården produseres det vin, olivenolje, grønnsaker og frukt.I området rundt Lago Bolsena er det mye å se og oppleve. Les mer om områdets severdigheter her.

 
 
 
Boenheter
På gjestegården har de ti nye, komfortable gjesterom og suiter, i tillegg til tre leiligheter.
Alle gjesterom er fult utstyrt, har eget bad og møblert balkong eller uteplass med flott utsikt.
De tre leilighetene stod klare våren 2010.
Les mer om de forskjelllige boenhetene her.
Aktiviteter
  • Restaurant
  • Sykler til utlån
  • grillplass
  • sportsutstyr
  • Utendørsspill
  • Brettspill
  • DVD-spillere
  • Barneleker
  • Gratis internett-tilgang
Avstander

Logo Bolsena, strand 1,8 km
Bolsena by
6 km
Orvieto 35 min
Arezzo 1 t 30 min
Siena 1 t 50 min
Roma, Fiumicino flyplass 2 t
Pris
På gjestegården har de rom i flere kategorier, bl.a. dobbeltrom inkl. herlig frokostbuffet fra € 100 pr døgn i lavsesong/€ 120 i høysesong.

De tre leilighetene leies ut fra lørdag til lørdag og starter på € 888 for 4 personer en uke inkl. sengetøy, håndklær, strøm, gas, sluttvask etc. Frokost er ikke inkludert i leilighetene, men kan kjøpes for € 12 pr pers/dag.
Vårt førsteinntrykk
Med god veibeskrivelse i hånden fant vi fram til gjestegården på første forsøk, og etter en uke på landeveien var det rett og slett en befrielse å komme hit. Her er alt elegant og ordentlig, og lite overlatt til tilfeldighetene. Kjøkkenet ligger rett innenfor terrassen og med det store bondebordet ga det rommet en veldig hjemmehyggelig atmosfære. Den store terrassen med både sittegrupper og spisebord innbyr til et kaldt glass en sommerettermiddag og kveld. Gjesterommene er lyse og luftige og egne balkonger/uteområder er et stort pluss. Det er ikke mulig å beskrive stedet uten å trekke fram vertskapet. De lever ut drømmen i Italia, er fulle av ideer til aktiviteter og severdigheter, har sans for kvalitet og detaljer og ikke minst er de selve definisjonen på gjestfrihet.
Hit kan du trygt reise, spis godt, nyt stedet, innsjøen og alle severdighetene i nærheten.
 
 
 
Klikk på bildene for store bilder.