Montagnano - trivelige leiligheter ved Arezzo

 
I den toscanske dalen Valdichiana, mellom Cortona og Arezzo, ligger Montagnano, en gammel tobakk-fabrikk. Det er lenge siden og i den gamle restaurerte bygningen er det nå fire flotte leiligheter. Montagnano er et herlig lite sted som totalt rommer 16 personer. Stedet ligger rett utenfor en liten landsby hvor det finnes både restaurant, postkontor og marked. Eleonora som driver stedet er en solstråle og til stor glede for gjestene sine, og bidrar med det aller meste som skulle trenges.

På Montagnano har de en stor utendørs grill/pizzaovn, bordtennisbord og et deilig svømmebasseng i tillegg til store grøntarealer. Det er også en stor overbygget loggia for de som vil tilbringe dagen i skyggen. For større grupper er det et stort felles spiserom, kjøkken og stue i underetasjen, i tillegg til et trimrom.

Den sentrale beliggenheten i Valdichiana gjør at det er kort vei til flere store attraksjoner. Både Arezzo og Cortona ligger 15-20 min unna. 30 min unna er Lago Trasimeno med badestrender og vannaktiviteter. Er man glad i shopping finner man Valdichiana Outlet Village bare 15 min unna, hvor mange av de store motemerkene har sine fabrikkutsalg.
Leilighetene
Hver av leilighetene er for fire personer og alle har høy standard.
Les mer om leilighetene her.

Vårt førsteinntrykk
Vi ankom Montagnano fra Cortona og ble varmt tatt i mot av Eleonora. Det må sies aller først: hun er en solstråle og veldig hyggelig. Vi merket med en gang at her vil vi føle oss hjemme. Eleonora har selv innredet leilighetene og hun fortalte at hun hvert år oppgraderer leilighetene noe, slik at man alltid finner noe som er nytt når man kommer tilbake - og tilbake er det mange som kommer. I gangavstand finner man den lille byen Montagnano, med en restaurant, postkontor og et marked.
Eiendommen er godt utstyrt og store gressplener innbyr til aktivitet. Er man flere familier som reiser sammen er dette et ideelt sted.

Aktiviteter
  • Badebasseng
  • Bordtennis
  • Store grøntarealer for ballspill
  • Muligheter for vinsmaking
  • Kokkekurs
Avstander

Marked og restaurant 1 km
Foiano della Chiana 15 min
Arezzo 20 min
Cortona 20 min
Lago Trasimeno 30 min
Siena 45 min
Firenze 1 t
Pisa 1 t 45 min
Roma 2 t
Pris
En leilighet for 4 personer koster fra € 900 i lavsesong til € 1500 i høysesongen. I tillegg kommer sluttvask med EUR 60 og bruk av aircondition EUR 70 pr uke.