La Natura - Relais og olivengård - Perugia (Umbria)

Med en vakker beliggenhet midt i naturen, kort vei fra Cortona og Perugia og med en fantastisk utsikt over Lago Trasimeno - her finner du La Natura. Romantiske rom, spa-avdeling, en svært hyggelig restaurant med herlig italiensk mat, svømmebasseng med panoramautsikt og en koselig hage som innbyr til gåturer. Superlativene er mange når vi skal beskrive La Natura.

Standarden er høy, men usnobbete. Stedet har en naturlig romantisk sjarm, et dedikert personalet og små hyggelige overraskelser som du ikke får andre steder. Dette er stedet for romantisk ferie, men har du lyst til å ta med deg barna, er de mer enn velkommen. I tillegg til badebassenget, finner du en liten lekeplass, bordtennis og et spillrom (brettspill). Barn under fem år bor gratis i foreldrenes rom.
 
 
 
Rommene
La Natura har 8 dobbeltrom, 2 junior suiter og 2 suiter/leiligheter (2+1 eller 6+1) De 5 superior dobbeltrommene er spesielt romantisk innredet med store badekar for 2. De aller fleste rom har aircondition. Les mer om romtypene og hvordan de er innredet her.
 
Aktiviteter
 • Daglige aktiviteter i juni-august
 • Lekeplass
 • Spillrom (brettspill)
 • Meditasjonsstier
 • Møterom
 • Leie av sykler
 • Spa-avdeling
  • Tyrkisk bad
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Ulike typer massasje
Avstander

Magione 10 min
Lago Trasimeno 20 min
Perugia 25 min
Cortona 40 min
Assisi 40 min
Arezzo 1 t
Siena 1 t 15 min
Priser
Superior dobbeltrom fra Euro 135 inkl frokost. Adgang til spa-anlegget kommer i tillegg.

Middagen består av 7 retter og koster 35 euro for voksne og 15 euro for barn fra 5-10 år. 7-retters menyen kan også brukes som en a la carte meny, hvor man velger ut de rettene man vil ha. Barn under 5 år bor gratis i foreldrenes rom. Be om tilbud på romantiske weekend-pakker, spa-pakker osv.
Vårt førsteinntrykk
Som alltid når vi er ute og kjører på den italienske landsbygda, bruker vi GPS for å finne frem. Så også i dette tilfellet. "Damen" valgte en kronglete vei gjennom et industriområdet utenfor Magione som til slutt endte i en svært liten, krapp og smal bro som vi skulle over. Vi anbefaler alle å kjøre gjennom Magione. Avstandene er små, og du sparer ikke mer enn et par minutter på "industriveien".

Selv om det er maksimalt 10 min ned til autostradaen, virker det som La Natura ligger langt inn og opp i skogen og vi ble litt usikre på om dette stedet var det vi trodde det var. Før ankomst hadde vi sett mange bilder og hadde vel helt normale forventninger til hva som skulle møte oss, men her ble vi overrasket. Det er vanskelig å beskrive stemningen på La Natura, men den er koselig og romantisk. Likevel er det nok personalet som gjør stedet til noe utenom det vanlig. Francesco som driver La Natura er vertskap i ordets beste betydning og mange små uventede overraskelser møtte oss under oppholdet. Vi ønsker ikke å beskrive de forskjellig her, ettersom vi gjerne vil at gjestene våre skal få den samme positive opplevelsen av noe ekstra, noe som ikke er forventet. Vi anbefaler La Natura på det varmeste. Ta med en (eller flere) du er glad i og nyt noen gode dager.