Amorosa - romantisk vingård ved Siena

 
Amorosa, er som navnet tilsier et vakkert sted som innbyr til romantikk og kjærlighet. Stedet er en liten landsby fra 1300 tallet, og har hatt navnet sitt siden da. Bygningene er plassert slik at de skjermer den indre gårdsplassen, som idag utgjør et vakkert midtpunkt på gården. I dag driver eierne både vin- og olivenoljeproduksjon, samt hotellvirksomhet.

På Amorosa har de dobbeltrom og suiter i flere kategorier, og selv standardrommene er hyggelige og har god plass. Ellers på gården har de resepsjon, felles stue, restaurant, vinbar og selvfølgelig et herlig basseng (mai-september) med nydelig utsikt over vinrankene. Restauranten er en "osteria", dvs et vertshus som serverer tradisjonell toscansk mat.
 
Amorosa ligger sentralt plassert i Toscana og er et perfekt utgangspunkt for turer i denne vakre regionen. Byer som Siena, Cortona, Perugia og Arezzo nås på godt under en time, det samme gjør vindistriktet Chianti Classico og vinbyene Montepulciano og Montalcino. Rett sør for Sinalunga, som er nærmeste landsby, finnes et område rikt på varme kilder, og mange spa-anlegg tilknyttet disse.
Rom og suiter
På Amorosa er ingen rom like, og de finnes i 7 forskjellige kategorier. Interiøret er en blanding av tradisjonelle toscanske møbler og antikviteter. Alle rom har egne bad, individuell aircondition og oppvarming, trådløst internett, tv, telefon, føner og minibar inkl. i prisen. Les mer om de ulike rom kategoriene her.
 
 
dfg
ddf
dfg
Aktiviteter
  • Rom med frokost
  • Svømmebasseng (mai-sept)
  • Restaurant
  • Vinbar
  • Trådløst internett
  • Felles stue
Avstander

Sinalunga 3 km
Siena 45 min
Lago Trasimeno (strender) 30 min
Cortona 35 min
Firenze (flyplass) 1 t 10 min
Pisa flyplass 2 t
Roma, Fiumicino flyplass 2 t 30 min
Priser
Priser inkl. frokost pr rom/natt:
Standardrom € 210 - 280
Standard superior € 245 - 330
Delux € 290 - 390
Delux Superior € 320 - 440
Suite € 340 - 465
Suite Superior € 385 - 530
Suite Amorosa € 475 - 690