Barnevennlige steder

Med unntak av Santi, passer alle våre steder for barn.
Stedene nedenfor tar litt ekstra hensyn til de minste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Selvino - 8 leiligheter, 6 rom, 2-36 personer, basseng, olivengård
Olivengård beliggende sør-øst for Pisa. Flott hageanlegg og Toscana på sitt beste. Velegnet for late dager ved bassenget eller midt i smørøyet for sight-seeing. Restaurant med nydelig mat. Gården har 8 leiligheter og 6 rom for bed & breakfast.

Sted; Pisa, Toscana
Chianni - 4 leiligheter, 2-18 personer,basseng, vingård
En liten vingård beliggende rett nedenfor byen Chianni (1,6 km) i Pisa-distriktet. Stedet har badebasseng, "sand-strand" for de minste og kombinert fotball-, tennis- og basketbane. Et veldig koselig sted og et godt utgangspunkt for sightseeing i området. Gården har 4 leiligheter (2+2 og 3+2), for tilsammen 18 personer.

Sted; Pisa, Toscana


Gualdo - 9 leiligheter, 2-28 personer, basseng, vingård
Et nytt og fint leilighetsanlegg med høy standard og flere aktiviteter som badebasseng og fotballbane. Stedet er en del av vingården med samme navn. Leilighetene ligger 800 meter fra selve gården og restauranten. Middelalderbyen Suvereto er bare 2 km unna med butikker og restauranter. Avstand til havet er 18 km eller 20 min med bil. Gården har 9 leiligheter.

Sted; Livorno, Toscana
Poggiarello, 10 leiligheter, 2-32 personer, basseng, vingård
En veldig fin vingård beliggende 40 min fra havet og 30 min fra Grosseto by. Poggiarello er en sann virkeliggjøring av en toscansk drøm. Gården har 10 leiligheter fra 2 - 6 personer, lekeplass, fotballbane, sykler, stor hage og restaurant.

Sted; Grosseto, ToscanaGuadalupe - 16 leiligheter, 2-61 personer, basseng, golf
Stedet er et resort i tradisjonell forstand og har i tillegg til badebasseng, lekeplass, driving range og putting green. Anlegget ligger i gangavstand (1 km)til den lille byen Braccagni. Avstand til havet i Castiglione delle Pescaia er 25 km eller 20 min med bil. På Guadalupe finner du 16 leiligheter med høy standard.

Sted; Grosseto, Toscana


Montagnano - 4 leiligheter, 4-16 personer, basseng
I den toscanske dalen Valdichiana, mellom Cortona og Arezzo, ligger Montagnano, ca 1 km fra det lille stedet med samme navn. I den gamle restaurerte bygningen finnes fire flotte leiligheter med høy standard. Montagnano er et herlig lite sted som totalt rommer 16 personer.

Sted; Arezzo, Toscana


Villa Pozzo, selvst. villa, 18 personer, basseng, gangavstand
Villa Pozzo ligger idyllisk til blant olivenlunder og vinranker. På stedet er det to villaer, for i alt 18 personer. Eiendommen har flott utsikt over det toscanske landskapet og er stor og inngjerdet, slik at store og små kan kose seg. Villa Pozzo er 1 km fra den lille landsbyen Pozzo della Chiana i Valdichiana (marked, butikker, restaurant og postkontor). Valdichiana er hovedfartsåren gjennom Toscana og Villa Pozzo ligger dermed midt i smørøyet for turer til Toscanas mange severdigheter.
Sted; Arezzo, Toscana


Podere Gatto - 3 leiligheter, 2-14personer, basseng, olivengård
På toppen av en umbrisk ås finner du Podere Gatto. Utsikten er fantastisk og stedet har en veldig hyggelig og hjemmekoselig atmosfære. Stedet ligger 1,5 km utenfor en liten landsby. Leilighetene kan leies separat eller sammen. Den største leiligheten kan på forespørsel gjøres om til 3 rom for bed & breakfast. Alle soverom har eget bad. Stedet har tre leiligheter (4-6 personer) og rommer i alt 14 senger.

Sted; Todi, Umbria

Remi - 3 leiligheter, 10 rom, 2-32 personer, vingård
I hjertet av Italia, mellom Roma i sør og Firenze i nord, akkurat der hvor Toscana, Umbria og Lazio møtes finner du gjestegården Remi. Omringet av vinranker, oliventrær og med utsikt over Europas største og reneste vulkanske innsjø Lago Bolsena. Både rom og leiligheter har høy standard, og de to norske kokkene driver steder er vertskap med stor V. Stedet ligger kun et par kilometer fra strendene ved innsjøen og egner seg like godt til familieferier, som kjæresteturer og jobb-arrangement. Totalt har stedet 10 rom og 3 leiligheter.
Sted; Viterbo, Lazio


Monte Baldo - 4 leiligheter, 2-16 personer, olivengård, hester, gangavstand
Monte Baldo er en liten og svært vakker olivengård beliggende i utkanten av en landsby, ca 15 min kjøring fra Gardasjøen. Både leilighetene og hagen holder god standard. Basseng, jacuzzi, grillplass, fine uteområder, hester på gården. Gangavstand til landsby med butikker og restauranter.

Sted; Verona, Veneto